Ce este ea, iubirea, în opinia mea

Iubirea este de mai multe feluri și poate intra în viața unui om în diferite moduri, ne poate face fericiți sau ne poate distruge. Intensitatea cu care trăim momentele de iubire, sau cum o percem, cum o înțelegem, este diferită, nu este la fel pentru toți. Când ne îndrăgostim cu adevărat de o persoană nu mai gândim la fel de mult, simțim intens cu inima, parcă plutim. De cele mai multe ori nu este bine să căutăm o logică în iubire, nu-și are rostul, iar dacă am face-o probabil nu s-ar mai numi iubire.

Când ești îndragostit trebuie să simți nu să te gândești prea mult. Dacă o faci s-ar putea să dai de niște obstacole peste care nu vei avea puterea să treci altfel, să vezi totul cu alți ochi. Doar intensitatea cu care simți îți va da putere să le depășești. Cand iubești totul pare și poate fi posibil, ai cele mai mari șanse să învingi acele obstacole.

A învinge greutățile de la începutul unei relații, a lupta pentru ceea ce simți și ce vrei, va crea o legătură puternică a doi oameni care se iubesc. Vor avea oarecum convigerea că pot trece peste momentele grele care vor urma pastrând în același timp iubirea intactă. Totuși, această convingere nu poate fi și o garanție pentru viitor. Oamenii se pot schimba peste ani. Ăsta este adevărul și am simțit-o pe pielea mea.

Iubirea poate fi pură, dar poate fi și periculoasă, sau poate fi imorală pentru alții care te judecă din exterior. Când doi oameni se îndrăgostesc nu se aleg, pur și simplu se întâmplă, simt ceva intens unul pentru altul. Nu mai contează altceva, pentru asta trăim.

Abonează-te la newsletter

și află primul despre noile articole
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Antispam *