Prietenii de pe facebook

Wow! Ma simt rusinat. Sa nu va uitati pe facebook-ul meu va rog, eu sunt mai singuratic asa, nu am decat 59 de prieteni in lista. Altii sunt asa de populari incat au cateva sute. Si asta nu-i nimic, am vazut si persoane care au peste o mie de prieteni.

Acum vorbind serios… Stau cateodata si ma intreb, ce rost are sa adaugi atatea persoane in lista de prieteni, mai ales daca nu le cunosti deloc? Hmmm, atatea date personale dezvaluite unor necunoscuti. Merita oare?

La un moment dat era sa ating pragul de o suta de „prieteni”, fapt care m-a pus putin pe ganduri si care mi-a atras atentia asupra unui lucru. Am facut abuz de butonul „Add friend”. De unde naiba sa cunosc eu atatea persoane? Am luat lista de „prieteni” la analizat si am inceput sa sterg persoanele necunoscute si cu care nu vorbisem niciodata, nici pe facebook si nici cu alte ocazii. Aici nu este vorba de faptul ca nu cunosc decat cele 59 de persoane care au mai ramas lista, am si cunostinte care nu folosesc facebook sau cu care comunic altfel. Mai sunt de asemenea persoane cunoscute care au facebook dar cu care nu ma simt confortabil sa impartasesc anumite lucruri.

Vorbind la modul general si offtopic – Eu am constatat un lucru pana la acesti 33 de ani impliniti. Prieteni in adevaratul sens al cuvantului nu exista. Oricine iti este prieten doar daca are ceva de castigat de pe urma ta, punct.

Abonează-te la newsletter

și află primul despre noile articole
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Antispam *